ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

سالانه «یکصد هزار مرگ» به دلیل خطاهای پزشکی در آمریکا

نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است، سالانه حدود یک صد هزار مرگ به دلیل خطاهای پزشکی در بیمارستان‌های ایالات متحده آمریکا رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که از هر 8 پرستار آمریکایی یک پرستار با مصرف قرص تلاش می‌کند بیدار بماند.

 

محققان این پژوهش تأکید می‌کنند: «کارکنان خسته برای هزاران اشتباه مرگبار در بیمارستان‌ها مسئول هستند».

 

مطالعه بیش از یک هزار پرستار در ایالات متحده آمریکا نشان می دهد، بیش از 13 درصد پرستاران برای هوشیار ماندن از قرص استفاده می‌کنند و حدود 31 درصد آنها از بی‌خوابی مزمن و اختلال تغییر شغل رنج می‌برند.

 

براساس آمار موجود، سالانه حدود یک صد هزار مرگ در بیمارستان‌های ایالات متحده آمریکا به دلیل خطاهای پزشکی رخ می‌دهد.

 

این پژوهش تنها پرستاران را تحت پرسش و پاسخ قرار داده و واقعیت امر اینست که وضعیت پزشکان حادتر است، چراکه وزارت بهداشت آمریکا دچار کمبود کارکنان و پرسنل بخش پزشکی است.

 

این تحقیق توسط دانشگاه اوکلاهاما و به سرپرستی فرانسیس مسیح صورت گرفته است؛ محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «ما از تعداد پرستارانی که از اختلالات خواب، به ویژه بی‌خوابی مزمن و اختلال تغییر شغلی رنج می‌برند، شگفت زده شدیم».

 

کارشناسان علمی باور دارند، اختلال هورمون ممکن است در افرادی که در ساعت‌های غیر متعارف کار می‌کنند، رخ دهد؛ این اختلال میان پرستاران، پزشکان و به طور کلی افرادی که در شیفت شب کار می‌کنند رایج است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار